Żołnierz
a własnie powinieneś chyba wytłumaczyć o co Ci chodzi bo nie wszyscy wiedzą np.ja, szkoda tylko że klan zamiast współpracować i bawić się grą to nagle zaczyna sie że tak to powiem rozpadać wewnętrznie. wchodzę na forum co dzień praktycznie i mimo że nie za wiele się tu zmienia to mimo wszystko śledzę forum bo jest kilka spraw które mnie osobiście też interesują a tu nagle dziś wszystko wyczyszczone ja nie wiem czy to jakieś porachunki prywatne że nie potraficie się z cezim dogadać i od razu chcesz podzielić klan na zwolenników ceziego i jego wrogów a chyba nie o to tutaj chodzi. Bądźmy poważnymi ludźmi a nie zachowujmy sie jak dzieci w piaskownicy i jak jeden mi nie pasuje to zabieram zabawki i ide chyba ze go wywalicie z piaskownicy to ja bede sie z Wami bawił (postepowanie jak w przedszkolu) ja nie znam w klanie 90% ludzi bo albo nnie mioalem jeszcze okazji poznac albo sie wstydzą cokolwiek o sobie napisać - jakoś żyć tą zabawą bo z takim zamiarem przystąpilem do klanu nie żeby Bóg wie co zdobywać, być klanem top 3 albo coś tylko żeby się dobrze bawić w towarzystwie innych podobnych osób a tu widze jakieś chyba konflikty powstają i jeden drugiemu chce pokazać kto ma większą władzę (tak ja to odbieram bo nie znam sytuacji) tak więc Panowie ja proponuję zakopać topór wojenny i zacząć się bawić tą grą i traktować trochę z przymrużeniem oka.
kto to popiera może się również wypowiedzieć
Wejdź na ts-a pogadaj ze mną lub kocurem. Tam ci wszystko wyjaśnimy.
PS. To nie ja zacząłem. To on zaczął sypać kickami i banami (wywalił mnie z klanu). Co do czyszczenia - do końca miesiąca mam zamiar się przenieść z pun.pl na fora.pl więc o nic się nie martw, prawdopodobnie już w weekend będziemy mieli inne forum.
Żołnierz
ja jestem tylko zwykłym czlonkiem klanu nie chce stawac po stronie jednych albo drugich wiem jedno przy tym skladzie mozemy jedynie bawic sie gra i o to mi chodzi zeby sie bawic wiec po co jakiekolwiek niesnacki i konflikty nie wiem dlaczego ale ja zawsze staram sie wszystko zalagodzic ale postapicie jak bedziecie bedziecie uwazac ja sie dostosuje