#1 2012-10-08 15:57:23

artur1131

Admin naczelny

42272292
Punktów :   

Rezygnacja z klanu.

Nie muszę tego chyba nikomu tłumaczyć. Mogę wrócić ale warunkiem mojego powrotu jest wyrzucenie z klanu ceziego.

#2 2012-10-09 06:52:23

Jasiuniu82

Żołnierz

Punktów :   

Re: Rezygnacja z klanu.

a własnie powinieneś chyba wytłumaczyć o co Ci chodzi bo nie wszyscy wiedzą np.ja, szkoda tylko że klan zamiast współpracować i bawić się grą to nagle zaczyna sie że tak to powiem rozpadać wewnętrznie. wchodzę na forum co dzień praktycznie i mimo że nie za wiele się tu zmienia to mimo wszystko śledzę forum bo jest kilka spraw które mnie osobiście też interesują a tu nagle dziś wszystko wyczyszczone ja nie wiem czy to jakieś porachunki prywatne że nie potraficie się z cezim dogadać i od razu chcesz podzielić klan na zwolenników ceziego i jego wrogów a chyba nie o to tutaj chodzi. Bądźmy poważnymi ludźmi a nie zachowujmy sie jak dzieci w piaskownicy i jak jeden mi nie pasuje to zabieram zabawki i ide chyba ze go wywalicie z piaskownicy to ja bede sie z Wami bawił (postepowanie jak w przedszkolu) ja nie znam w klanie 90% ludzi bo albo nnie mioalem jeszcze okazji poznac albo sie wstydzą cokolwiek o sobie napisać - jakoś żyć tą zabawą bo z takim zamiarem przystąpilem do klanu nie żeby Bóg wie co zdobywać, być klanem top 3 albo coś tylko żeby się dobrze bawić w towarzystwie innych podobnych osób a tu widze jakieś chyba konflikty powstają i jeden drugiemu chce pokazać kto ma większą władzę (tak ja to odbieram bo nie znam sytuacji) tak więc Panowie ja proponuję zakopać topór wojenny i zacząć się bawić tą grą i traktować trochę z przymrużeniem oka.

kto to popiera może się również wypowiedzieć

"SPORT" to zdrowie, a gdy się człowiek zmęczy lubię wrzucić coś na ruszt mojego "GRILL-a"

#3 2012-10-09 14:40:56

artur1131

Admin naczelny

42272292
Punktów :   

Wejdź na ts-a pogadaj ze mną lub kocurem. Tam ci wszystko wyjaśnimy.

PS. To nie ja zacząłem. To on zaczął sypać kickami i banami (wywalił mnie  z klanu). Co do czyszczenia - do końca miesiąca mam zamiar się przenieść z pun.pl na fora.pl więc o nic się nie martw, prawdopodobnie już w weekend będziemy mieli inne forum.

#4 2012-10-09 16:53:11

Jasiuniu82

Żołnierz

Punktów :   

ja jestem tylko zwykłym czlonkiem klanu nie chce stawac po stronie jednych albo drugich wiem jedno przy tym skladzie mozemy jedynie bawic sie gra i o to mi chodzi zeby sie bawic wiec po co jakiekolwiek niesnacki i konflikty nie wiem dlaczego ale ja zawsze staram sie wszystko zalagodzic ale postapicie jak bedziecie bedziecie uwazac ja sie dostosuje

"SPORT" to zdrowie, a gdy się człowiek zmęczy lubię wrzucić coś na ruszt mojego "GRILL-a"

#5 2012-10-09 17:16:58

artur1131

Admin naczelny

42272292
Punktów :   

btw. Wbijaj czasami na ts`a

Stopka forum

RSS